Fragt og returnering

Betaling: 

Prisen for alle vores varer bliver vist i DKK og er inklusiv moms. 

Du kan betale med: Visa, Mastercard, Visa Electron og Maestro  hos Cumulus Cph. 

Dit køb vil blive trukket på din konto indenfor 1-3 hverdage. Efter et gennemført køb vil du modtage en ordrebekræftigelse på mail om ordren er modtaget. 

Fragt:

Hos Cumulus Cph bruger vi DAO til at fragte pakker. Fragten er gratis ved forsendelse til en pakkeboks nær dig. Bemærk at hvis du vælger DAO Pakkeshop er leveringstiden 2-4 hverdage. Vi tilbyder også mulighed for levering igennem DAO til hjemmeadresse, her koster levering 20 kr, og leveringstid er 2-4 hverdage.

Nuværende leverer Cumulus Cph ikke pakker uden for EU. 

Bestiller du levering til Sverige, Frankrig eller tyskland bliver omdelingen fortaget af GLS. Her vil levering tage mellem 2-4 hverdage og koste 45 kr. 

Skulle du have problemer med din fragtløsning så kontakt gerne: info.cumuluscph@gmail.com - vi svarer inden for 12 timer. 

Returnering:

Alle varer kan returneres 14 dage efter modtagelse fra Pakkeshop. Plastik-lommerne der forsegler uroen skal være intakt og må ikke åbnes- hvis pakken skal kunne returneres. Dette er et krav da uroen ikke må være foldet eller have brugsspor. 

Ønsker du at returnere en varer kontakt: 

info.cumuluscph@gmail.com

Send os gerne en begrundelse for returnering sammen med din faktura for købet. Vi krediterer beløbet til kontoen der er anvendt ved købet indenfor 4-10 hverdage.

Fragt i forbindelse ved returnering betales af køber. 

Reklamation: 

Når du køber en varer har du altid 24 måneders reklamationsret ifølge købeloven. 

Skulle du opleve fejl eller mangler ved dit produkt kontakt da straks:

info.Cumuluscph@gmail.com

Cumulus Cph fastholder kravet til at afvise reklamationer hvis produktet ikke er håndteret efter anvisninger. Cumulus Cph uroerne er håndlavet og fremstillet i et let og delikat papirmateriale. Grov og hensynsløs håndtering vil derfor ikke betragtes som reklamation. Der vil kunne forventes små variationer i printfarve og retningen af print. Vi ser dette som et bevis for produktets håndlavet elementer under produktion hvor alle elementer påsyes med størst forsigtighed, samt hensyn til minimering af restmateriale. 

Persondata håndtering: 

Hos Cumulus Cph indsamler vi personoplysninger ved forsendelse med henblik forsendelse og god kundeservice. Personlige oplysninger vil blive gemt i to år og vil  derefter blive slettet. Cumulus Cph viderebringer ikke nogle personsoplysninger til tredjeparts selskaber. Du kan til hver en tid kontakte Cumulus Cph for at få indblik i det oplysninger firmaet har liggende på netop dit køb.